Om företaget

Välkommen till JG Blästring & Målning!

Vi är ett företag som ligger i hjärtat Skåne, Skurup, och erbjuder ett stort utbud av tjänster. Men hög kompetens och mångårig erfarenhet hjälper vi dig med blästringen av allt från lantbruk, industrier till mindre projekt hos privatpersoner. All vår blästring sker med hjälp av ett mobilt blästeraggregat för absolut bästa resultat, självklart erbjuder vi blästring av samtliga jordbruks och lastmaskiner. Utöver blästring erbjuder vi även målning, svetsning, kalkning och handrappning av fasader. Vårt motto är att inga arbeten är för små eller stora och att varje projekt är unikt. Vi på JG Blästring & Målning arbetar alltid effektivt för att leverera snabba och prisvärda resultat, givetvis med garanti. Som kund kan du alltid förvänta dig en genomgående kommunikation så att du alltid kan följa arbetsgången.

Tveka inte att höra av dig till oss på JG Blästring & Målning i Skurup vid intresse eller eventuella frågor!

Vad är blästring?

Om du har dålig koll på vad blästring faktiskt är så bidrar vi gärna med lite fakta. För att blästra en yta behövs särskild utrustning, och professionell blästringsutrustning är inget som gemene man brukar skaffar hem. Det finns mindre blästringsanordningar som används inom diverse professioner, men få företag är specialiserade på just blästring, och få har möjlighet att investera i blästringsanordningar med riktigt stor kapacitet.

JG Blästring i Skurup har en huvudsakliga tjänst - blästring – och vi arbetar med fokus på stora, svårbehandlade eller svåråtkomliga ytor. Det finns olika metoder att blästra, de flesta nämndes i förgående kolumn. Olika metoder lämpar sig för olika saker och med vår gedigna erfarenhet inom blästring så avgör vi snabbt vilken metod vi ska använda till ditt blästringsuppdrag.

Vi utför kvalitativa blästringsarbeten i Malmö med omnejd

Kontakta oss