Våra tjänster

Blästring

Våra tjänster inom blästring täcker det mesta. Vi har utrustning för flera olika former av blästring, för olika ändamål.

När det kommer till sandblästring så genomför vi den i våra stora hallar, så storleken på det du vill ha blästrat spelar inte oss någon roll. Utöver olika former av blästring kan vi hjälpa dig med högtryckstvätt och ångtvätt. Varför det är så bra att ha blästring och industrimålning inom samma verksamhet är för att de två ofta går hand i hand. Många gånger behöver man blästra innan man målar, för att få en yta som låter färgen fästa.

Du som kund hos oss slipper extra transportstrul eftersom vi både blästrar och målar på samma plats. Vi kommer också ut till dig om du hellre vill det.

Vad är blästring?

Om du har dålig koll på vad blästring faktiskt är så bidrar vi gärna med lite fakta. För att blästra en yta behövs särskild utrustning, och professionell blästringsutrustning är inget som gemene man brukar skaffar hem. Det finns mindre blästringsanordningar som används inom diverse professioner, men få företag är specialiserade på just blästring, och få har möjlighet att investera i blästringsanordningar med riktigt stor kapacitet.

JG Blästring i Skurup har en huvudsakliga tjänst - blästring – och vi arbetar med fokus på stora, svårbehandlade eller svåråtkomliga ytor. Det finns olika metoder att blästra, de flesta nämndes i förgående kolumn. Olika metoder lämpar sig för olika saker och med vår gedigna erfarenhet inom blästring så avgör vi snabbt vilken metod vi ska använda till ditt blästringsuppdrag.

Vi utför kvalitativa blästringsarbeten i Malmö med omnejd

Kontakta oss